Muurbeschermingsplaat

Muurbescherming
Beschrijving 

Deze stevige PVC plaat is uiterst geschikt voor de bescherming van wanden tegen beschadiging door bedden, karren en andere transportmiddelen.  De platen zijn resistent tegen chemicaliën, krassen en schokken. Ze zijn bovendien erg gemakkelijk schoon te maken. Het materiaal is in de massa gekleurd en licht geprofileerd zodat eventuele krassen minder opvallen.

Montage 

De beschermingsplaten worden met een acryllijm gekleefd op de schone, egale, vetvrije en bij voorkeur ongeschilderde ondergrond. Voor de afwerking kunnen topprofielen, voegprofielen of hoekprofielen gebruikt worden. De voeg tussen de verschillende panelen kan met een elastische silicone in dezelfde kleur van het paneel opgevuld worden om een perfect resultaat te bekomen.

SCHOONMAAK

Om vuilopstapeling te voorkomen moet het PVC profiel regelmatig gereinigd worden (2x per week). Het is aangeraden om dit met een neutraal detergent en warm water te doen en nadien te spoelen met warm water en een zachte doek. Hardnekkige vlekken kunnen met een groen Scotchpad en een neutraal detergent verwijderd worden. Wij bevelen ten stelligste aan om de Scotchpad regelmatig te vervangen. Nadien goed spoelen met water. Na schoonmaak afdrogen met een niet pluizende doek.

ONDERHOUD

Een regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de opstapeling van vuil en vet te vermijden, die het totale aspect van het product kunnen verminderen. Onder geen enkele omstandigheid mag gebruik gemaakt worden van een ontvetter of een product op basis van koolwaterstof of citrus om de muurbeschermingsprofielen schoon te maken!