Secondary entrance barrier

Ingangsmatten
Beschrijving 

Deze hoogwaardige ingangsmat, ook wel ‘secondary entrance barrier’ mat genoemd, wordt vervaardigd in 100% geverfd nylon. Ze bieden een aanvulling op de ‘primary entrance barrier’ matten. Het patroonontwerp is zodanig ontwikkeld dat het vuil wordt gemaskeerd. Bovendien dragen de schrapers bij tot een optimale vuil en vocht verwijdering. De matten zijn resistent tegen bleekwateroplossingen, slijtvast en brandbestendig (Bs1). Dankzij deze unieke eigenschappen is de mat erg gebruiksvriendelijk, houden ze vloerbekleding langer proper, vergen ze minder onderhoudskosten én verminderen ze mogelijk valgevaar aanzienlijk. Deze secondary entrance barrier matten kennen dan ook een zeer breed toepassingsgebied. Zo worden ze vaak gebruikt in de gezondheidszorg, scholen of kantoren, maar ook in drukbezochte ruimtes zoals recepties, liftlobby’s, trappenhuizen, gangen, foyers,…

Er zijn twee formaten beschikbaar. Het eerste formaat is een rol (25mx2m) waarvan de onderkant vervaardigd is in ondoordringbaar pvc en op die manier een effectieve vochtbarrière biedt die reiniging met een grote hoeveelheid water mogelijk maakt. Het tweede formaat is een tegel (500x500mm) waarvan de onderkant vervaardigd is in asfalt.

Montage 

Vooraleer de matten geplaatst worden, is het belangrijk om de ondergrond correct voor te bereiden. Deze dient proper en glad te zijn, vrij van inkepingen of richels. Wanneer de mat op beton of cement wordt geïnstalleerd, is het van groot belang dat de ondergrond droog is en de vochtigheid minder dan 75% bedraagt. Alle materialen dienen minstens 24u in de ruimte te liggen waar ze gebruikt zullen worden. Tegels moeten uit hun verpakking gehaald worden.

 

 

Kleurenfiche